logo


„Fogalom a munkaruházat világában”

-Image
Egy cég hírnevét és a róla kialakított képet a minőség és a megbízhatóság határozza meg. Az első benyomás meghatározó, ennek elősegítése érdekében került megalkotásra az IMAGE elnevezésű munkaruha termékcsalád, mely lenyűgöző megjelenést biztosít, sok funkcionális részlettel és magas minőségű anyagösszetétellel készült.
-Eső- /nyári ruházat
Felkészültünk a nyár kihívásaira. Az anyagok kiválasztásánál kizárólag a magas minőségű alapanyagokat helyezzük előtérbe, amik biztosítják a kényelmes viseletet és a hosszú élettartamot. Vízálló vagy lélegző termékeinkkel védve van a természet szeszélyeivel szemben , legyen szó munkáról vagy szabadidőről.
-Nagyfokú védelem
A balesetveszélyes munkavégzés során elengedhetetlen, hogy a védő munkaruházat hatékony védelmet nyújtson. „nagyfokú védelem” azt jelenti, megvédi viselőjét a hővel és a lánggal szemben illetve, ha gyújtólánggal lép érintkezésbe nem gyullad meg. Védelmet nyújt folyékony aeroszolok, fényszórások és permet ellen amelyek a vegy- és olajiparban előfordulhatnak. Kisfeszültségű térben megvédi viselőjét az ívkisüléstől. Egyidejűleg antisztatikus hatást is kifejt.
-Protector
A Planam Protector megfelel az EN szabványnak, illetve a vegyi és petrokémiai iparágak magas követelményeinek. A Protector kikészítése lángvisszatartó tulajdonságú, rövid ideig tartó lánggal illetve, gyújtólánggal történő érintkezés és rövid idejű hőhatás esetén nyújt védelmet. Még kis mennyiségű kémiai fröccsenés és permet sem jelent közvetlen veszélyt a ruha viselője számára. A munkaruházat antisztatikus kikészítése biztosítja hogy a szikrák nem okoznak katasztrófát. A Planam Protector vízhatlan, légáteresztő és jól kibélelt a szabványnak megfelelően. Ez ugyancsak garantálja az optimális védelmet szélsőséges időjárási körülmények között is.
-Hőálló védőruházat hegesztők számára
A Planam hegesztési védőruházat teljes mértékben megfelel a biztonsági követelményeknek.
-Jól látható védőruházat
Az olyan területeken, ahol a jól-láthatóságot biztosító ruházat(póló, mellény,sapka, kertésznadrág...) viselése javasolt, mint például a veszélyes közlekedési szituációkban a közúton, városi utakon, vasúti síneken, kikötőkben és repülőtereken.
-Hűtőház / Mélyhűtő raktár munkaruházat
Ahogy a munkahelyi egészséggel és biztonsággal szembeni elvárások növekednek, úgy nőnek a mai modern védőruházat anyagával és tervezésével szemben támasztott követelmények is. A munkaruha kiváló hőszigetelése -38 C-os környezeti hőmérséklet esetén azt jelenti, hogy az érintett személy nem fázik még nyolc órás munkanap után sem. A funkcionális szabás: a kidolgozás teljes mozgásszabadságot tesz lehetővé; sok praktikus részletével együtt. És azért hogy a viselő teljesen látható legyen szürkületben vagy félhomályban, minden modellt 3M fényvisszaverő szalaggal láttak el.
-Élelmiszeripari munkaruhák
Következetesen a HACCP javaslata alapján jártak el. A szabványt és a különböző javaslatokat a következőképpen építették be: a strapabíró anyag ellenáll a szakításnak és különösen bőrbarát, főleg a bolyhozott belső résznek köszönhetően. Továbbá jó formatartás és bolyhosodás mentesség jellemzi ezt a speciális terméket. A higénia ugyancsak fontos kérdés a ruházat kikészítését tekintve. Minden zseb belső rejtett zseb. Minden fém záró rész ugyancsak rejtett, így semmi sem fog kiesni a zsebből.
-TRISTEP
„Tripla varrás” kettő helyett – ez és a zárt részek még nagyobb tartósságot és hosszabb életet garantálnak. A kevertszálas anyag a bőrkímélő összetétel és a modern szabás megfelelő kényelmet biztosít.
-Canvas 320
Ez az anyag légáteresztő és strapabíró viselet egyben, mely tulajdonságok, elengedhetetlenek, ahol kiváló minőségű ruhára van szükség. A különösen erős hatásoknak kitett munkavégzés során növeli a tartósságot a teflonnal zárt Cordura kiegészítés, amely ellenáll a kopásnak és a szakadásnak, valamint kosztaszító, és a nagyobb biztonság érdekében 3M Scotchlite fényvisszaverő szegéllyel ellátott, amely hajnalban és szürkületben jól láthatóvá teszi a ruha viselőjét.
-Highline
A Highline termékeket nem csak a fiatal, friss dizájn jellemzi, hanem a megszokott PLANAM minőség, a magas teljesítményű anyagkeverék használata, a tökéletes kimunkálás és a változatos tulajdonságok. Karcolásmentes és strapabíró verzióban is kapható. A terméket Öko.Tex bélyegzővel látták el, ami bizonyítja, hogy minden szennyező anyagoktól mentesen készült.
-Termo
Nagyon kellemes viselet, nem irritálja a bőrt, könnyű mozgást biztosít. A cél az volt, hogy a tökéletes felsőruházatot egy tökéletes alsóneművel kombinálják. A termékkínálat olyan modelleket foglal magában, amelyek egész évben hordhatóak. A Planam Termo egyesíti a kiváló hőszigetelést, a hatékony nedvszívó képességet, a légáteresztő képességet, a bőrkímélést, könnyedséget, elasztikusságot és nem utolsó sorban a kiváló minőséget.
-BW 290
A Természet egyszerűségével! A BW290 termékek 100 % pamutból készültek.

Ez a különleges anyag természetes rostfonalból készült, és nagyon közkedvelt azok körében, akik számára fontos a kényelem és a pamut által nyújtott pozitív higiéniai tulajdonságok.
-BW 270
A BW 270 termék modelljei nemcsak egyetlen specifikus területen használhatóak. Anyaga 100 % átlós pamut sávolyszövet, strapabíró és formatartó, a DIN EN 26333 szerinti besorolású.
-BW345
A BW termékkínálat alátámasztja a minőséggel szemben támasztott elvárásokat. Szabadban végzett munkához ajánlott ezt a termékcsaládot használni. A szorosan szőtt, strapabíró anyag ellenáll a melegnek, a mechanikus és a kémiai hatásoknak is. Jó nedvszívó anyag, a nedvességet teljes mértékben felszívja
-MG 300
A mai védőruházattal szemben támasztott követelmények a tartósság, a kényelem és a kellemes viselet. Mindazokon azon előnyökön túl, melyet egy kevert szálanyag kínál az MG 300 további két tulajdonsággal nyújt többet viselője számára –a légáteresztő képességet és a könnyű kezelhetőséget. Ez egyrészről 65% poliészter és 35% pamut 2/2 kombinációjának, másrészről megközelítőleg 300g/m² sűrűségnek köszönhető.
-MG 260
Ez a termékcsalád kielégíti a magas igényeket. Ha a pamut már jól ismert tulajdonságait kombináljuk a poliészter előnyeivel egy kiváló kevertszálas anyagot kapunk, magas fokon ellenáll a mindennapi élet igénybevételének és megterhelésének. Elvégre a poliészter 5-8-szor nagyobb mértékben ellenáll a szakításnak és a kopásnak, mint a pamut.
-MG 290
…amit a PLANAM A-osztályú terméke kínál. Egy újító eljárás a munkaruházat készítésében. A fonál 60% pamut és 40 % poliészter kombinációja, ezáltal a ruházat mindkét anyag pozitív tulajdonságával rendelkezik. Az így készült kevert anyag nem csak légáteresztő, hanem sok egyéb említett előnyt is kínál.
-Hölgyek
Termékkínálatunk sokrétű, a női dolgozókra is gondoltunk és igyekszünk megfelelni a női munkavállalók által támasztott követelményeknek.
-Ingek
Flanel vagy sávolykötésű ingek. Hosszú vagy egynegyedes ujjú, alkalmi és sportos tervezés.
-Gyerekek
Gyerekbarát és mégis hasonló kidolgozás és tulajdonságok jellemzi, mint a felnőttek ruházatát. Ugyan olyan strapabíró és kényelmes, mint a felnőtt munkaruházat. Legyen szó kerti mókáról, fáramászásról, ez a ruha ellenáll minden igénybevételnek és még a mosását is bírja.

 


 

munkaruha
-BuildTex
-kiegészítők
-térdvédőzsebes nadrágok
-munkanadrágok

-sapkák

-pólók
-dzsekik és nadrágok
-klasszikus nadrágok
-overálok
-férfi köpenyek
-festőruházat
-bizweld
-női viselet
-könnyed viselet
-ingek

-széljackik

-polárok
-steelite
-a kéz védelme
-PPE
-BIZTEX

esőruházat és fényvisszaverős termékek
-technik
-RIPSTOP termékek
-600D termékek
-EN471 szabványos termékek
-SEaltex Tűzálló
-Mellények
-Vízálló nadrágok
-lélegző termékek
-Hűtőházi ruházat
-SEALTEX vízálló
-Gyermek ruházat
-Dzsekik

-pólók

-sapkák
-Mellények
-Polárok
-Termo konyhai és séfruházat

A munkaruha katalógusban megtalálható termékek : póló, sapka, kesztyű, láthatósági mellény, munkaruha,védőruha, védősisak,köpeny, cipő, bakancs, védőszemüveg, védősisak, nadrág, kertésznadrág, dzseki kabát, esőoverál, orkándzseki, télikabát, hőálló/hegesztő védőruházat, rövidnadrág overál, gyapjú kabát, raktári dzseki, férfiing, henteskabát, minkáskabát, munkásköpeny, hosszú ujjú T-shirt, cargo nadrág, rövid kabát, elöl gombos overál, női köpeny, női rövid köpeny, flannel ing, vászoning, polár, polárkabát, polármellény, táska, öv, baseball sapka, munkaöv, munkásnadrág, szerszám mellény, tréningnadrág, tunika, gumirozott nadrág, tipped póló, galléros póló, láthatósági póló, pulóver, rövid ujjú ing, acélbetétes védőbakancs, acélbetétes védőcipő, vízálló cipő, vizálló bakancs, vízálló csizma, túracipő, bőr bakancs, szerelő kesztyű, kötött végű kesztyű, védőkesztyű, hegesztőkesztyű, fülvédő, védőszemüveg, ütésálló sapka, derékvédő öv, cipővédő, bakancsvédő, karvédő, 3 az 1-ben kabát, esőruházat, extrémruházat, polár pulóver, fényvisszaverős termékek, kifordítható mellény, kifordítható dzseki, bomber dzseki, bélelt dzseki, bélelt nadrág, lángálló nadrág, lángálló dzseki, short mellény, long mellény, 4-in 1 jackie, hátizsák, légáteresztő nadrág, légáteresztő dzseki, bélelt dzseki, junioreső nadrág, junior eső dzseki, junior polár, esődzseki, esőnadrág, security jackie, pilot jackie, classic mellény, termo nadrág, 6 paneles sapka, séf kabát, séf ing, séf nadrág, zsebes kötény, vízlepergető kötény, négyszögletes kötény, bárkötény, derék kötény, ujjatlan köpeny, pék nadrág, pék ing, mosodai köpeny, konyhai sapka, kendő, kalap, hajháló, hajhálós sapkaNYITÓOLDAL