logo

Promo Neon textil
Örömmel mutatjuk be Önnek a hazai reklámajándék piac legszélesebb termékkínálatát felvonultató új promoneon promociós textilkatalógusunkat.
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megújítottuk termékválasztékunkat, s a hagyományosan népszerű textíliáink körét a legújabb divattrendeknek megfelelő ruházati termékekkel frissítettük fel. Ezúttal 20 oldallal bővült kiadványunk, így partnereink közel 290 oldalon több, mint 580 textiltermék közül választhatnak, igényeiknek megfelelően.
A Hanes, B&C, James&Nicholson, Myrtle Beach, Boost Up, Stedman, Promodoro, Portwest promóciós textilmárkák a divatos frissesség mellett a kiváló minőséget, valamint a kényelmes

 


Fortime Naptár
A Fortime naptárkatalógusunk legújabb kiadását bővített tartalommal és egyedi grafikai megoldással jelentettük meg. Bízunk abban, hogy 2010-es kínálatunk találkozni fog az Ön legmagasabb elvárásaival és elképzeléseivel. A kiadványban felvonultatjuk naptáraink teljes kollekcióját, bemutatjuk a bőrhatású, puha felületű és tökéletesen feliratozható műbőrök széles típus és színválasztékát, valamint az egyediesítés minden lehetséges formáját.
Felhívjuk figyelmét új fejlesztésű termékeinkre, ezen belül is az igen kedvező áru Select típusú kötött agenda naptárcsaládunkra, illetve a most bevezetésre kerülő nagyméretű Manager naptárunkra és Multi Naplónkra, amelyeket a katalógus első oldalpárján találhatnak.


Promoneon munkaruházat
Dinamikusan fejlődő termékkínálatunkat az idei évben munkaruházati kollekcióval bővítettük, felismerve azt az igényt, melyet partnereink megbízható, jó minőségű, az iparági specifikumoknak megfelelő viselet iránt támasztanak. A reklámtextil kereskedelemben szerzett évtizedes tapasztalatunk bátorított fel bennünket arra, hogy a viszonylag fejletlen hazai munkaruházati piacon egy új, a többi szereplőjétől merőben eltérő szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek, a tőlünk megszokott magas színvonalon. Nem csak a kínálat sokszínűsége, a kiváló minőség, a nagyszerű ár-érték arány, hanem a gyors szállítási határidő jelenti azt az előnyt, melyet partnereinknek kínálunk. Termékeink megfelelnek a munkaruházatra érvényes szigorú európai szabványoknak, s a hűtőházi ruházattól, a szakácsruhán keresztül a raktári viseletig szinte valamennyi tevékenységi területre iparág-specifikus szortimentet ajánlunk. A Trendline Munkaruházat és Trendline Munkaruházat Plusz katalógusaink két különböző kollekciót mutatnak be (Portwest ill. Planam termékcsalád), lehetőséget teremtve Önnek arra, hogy kollégáit a talpuktól a fejük tetejéig változatos módon, a cég arculatának megfelelő színvilágba öltöztesse fel, miközben a viselettől elvárt munkahelyi védelem garantált.
A kényelmes, gondtalan viseletet a rendkívül széles méretválaszték biztosítja.


Promo Neon Bor
Örömmel mutatjuk be Önnek az első alkalommal megjelenő BORKATALÓGUSUNKAT. A bor hagyományosan az egyik legnépszerűbb ajándék, ám a megfelelő nedű kiválasztására érdemes nagy figyelmet szentelni. Saját személyiségünk valamint a megajándékozott ízlésvilága mind-mind befolyásolhatja döntésünket. Ugyanakkor tudatában kell lennünk, hogy ajándékunk nem csupán egy egyszerű fogyasztási termék, hanem egy műremek, mi több egy hozzá kapcsolódó hangulat is. Egy jó bort ugyanis nem csak elfogyasztunk, hanem kiélvezzük a kortyolgatás minden pillanatát.
A 88 oldalas szakértő kiadvány a kiváló borok, borvidékek, bortermelők bemutatása mellett háttér információkkal, hasznos tanácsokkal szolgál, valamint a borokhoz kapcsolódó különleges ajándéktárgyakkal színesíti ezt a komplett kínálatot.


Unikum egyedi reklámajándék
Örömmel mutatjuk be Önnek legújabb Unikum katalógusunkat. Ahogy a neve is mutatja e kiadvány eltér a hagyományos ajándéktárgy katalógusoktól, s egyedi, kreatív reklámötletek bemutatatásával hiánypótló szerepet tölt be a hazai piacon. Az előző kiadványok sikerén felbuzdulva, ezúttal ismét Ön elé tárjuk a reklámajándékozás legújabb, a megszokottól eltérő trendjeit. Nem titkolt célunk, hogy tevékenységünk ne csupán ajándéktárgyak forgalmazására korlátozódjon, hanem friss ötletekkel, kreatív újdonságokkal többletszolgáltatást is nyújtsunk partnereinknek, színesítsük a kínálatot, másfél évtizedes piaci tapasztalatunkra építve, lehetőségeinkhez mérten, segítsük hatékonyabbá tenni partnereink marketingkommunikációját. Katalógusunk változatos kínálata lehetőséget nyújt arra, hogy ajándéka merőben eltérjen másokétól, s megajándékozott partnerei ne egy tucat termékkel, hanem egyedi, különleges ajándéktárggyal legyenek gazdagabbak. A kiadványban bemutatott termékek önmagukban nem feltétlenül életképesek, az Ön logójával, üzenetével, vállalati arculatával felvértezve teljesednek ki, nyerik el valódi értelmüket. Engedje szárnyalni a fantáziáját, s merítsen ötletet e 88 oldalas színes, kreatív gyűjteményből! Kérdéseivel, ötleteivel kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!NYITÓOLDAL