logo

Press Mass

Green Concept

Green Concept

Hogy az élet jobb legyen

Egy jobb világ látomása. Egy szép, egészséges tiszta világé. Egy olyan világé, amely a miénk lesz, ha úgy élünk, hogy a természet erőforrásait kíméljük, és mindenek felett megőrzendőnek tekintjük, ha olyan termékeket választunk, amelyek legkevésbé terhelik környezetünket és megújuló energiaforrásokat használnak gyártásuk során.
Adjunk magunknak esély egy élhetőbb világra. Ma.

Energia környezetszennyezés nélkül

Miért használnánk mérgező, szennyező anyagokat használati cikkeink működtetéséhez, ha a fényből, vízből vagy akár saját szervezetünkből is energiát nyerhetünk. A „zöld energiával” működő termékek létezése azt bizonyítja, hogy a technika harmóniában is fejleszthető a természettel.

Biológiailag lebomló

A Természet Újrahasznosító Üzeme örömmel üdvözli a PLA-t, az anyagot, amely hasonlít a műanyaghoz, de komposztálható, mint a növények.

Újrafeldolgozás

Le a régivel, éljen az új! Eljött az újrafeldolgozás ideje! Napjaink újrahasznosított PET palackjaiból temérdek kiváló minőségű, hasznos termék készül. Ki tudja, hogy az épp ma kidobott palackot holnap milyen formában vesszük újra a kezünkbe?

Az organikus termelés elo"nye

A természet rengeteg örömöt és hasznosítható dolgot ad a kezünkbe. Organikus textiljeinken és természetes alapanyagú termékeinken átsüt a természet fénye. Általuk kerülhetünk közelebb, válhatunk eggyé azzal, ahonnan magunk is jöttünk.

Márkázott Textilek

Olyan promóciós ruházatot keres, amely környezeti szempontokat is figyelembe vesz? Katalógusunk Green Concept-el jelzett reklámtextiljei és kiegészítői is büszkén demonstrálják a „zöld” elkötelezettséget.